Algemene zorg

Onder onze algemene zorg valt een breed scala aan medische aandoeningen en gezondheidsproblemen, waaronder verkoudheid, griep, huidproblemen, allergieën, spijsverteringsproblemen en meer. Onze huisartsen zijn uw eerste aanspreekpunt voor preventieve zorg, routinematige controles, vaccinaties en gezondheidsadvies.

Maak een afspraak

  Vaste Huisarts
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Preventieve zorg

   

  Een belangrijk onderdeel van onze algemene zorg is preventie. Onze huisartsen spelen een grote rol bij het voorkomen van ziekten en het behouden van uw gezondheid.
  We bieden regelmatige gezondheidscontroles, waarbij vitale functies worden gecontroleerd en risicofactoren voor bepaalde aandoeningen worden opgespoord.
  Door vroegtijdige detectie kunnen we proactief handelen om de ontwikkeling van gezondheidsproblemen te voorkomen of te vertragen.

  Routinematige controles

  Wij voeren ook routinematige controles uit om uw algehele gezondheid goed in de gaten te houden. Deze controles omvatten onder meer bloeddrukmetingen, cholesterol tests, bloedsuikercontroles en BMI-metingen.
  Door regelmatig deze gegevens te verzamelen, kunnen we uw gezondheid volgen en indien nodig aanpassingen voorstellen, zoals dieet- en levensstijl programma’s.

  Diagnose en behandeling van veel voorkomende aandoeningen

  Onze huisartsen zijn uitgerust om een breed scala aan veelvoorkomende aandoeningen te diagnosticeren en behandelen.
  Denk aan ademhalingsproblemen, infecties, allergieën en huidziekten. We zijn vaak het eerste aanspreekpunt bij medische zorg en kunnen patiënten doorverwijzen naar specialisten voor gespecialiseerde behandelingen.
  Voor een complete benadering van uw gezondheid nemen we de tijd. Zo kunnen we uw medische geschiedenis begrijpen en op basis daarvan individuele behandelplannen op te stellen.

  Vaccinaties

  Huisartsenpraktijken spelen een belangrijke rol in het verstrekken van vaccinaties om de gemeenschap te beschermen tegen besmettelijke ziekten. We volgen nationale richtlijnen voor vaccinaties en we bieden vaccinaties aan voor zowel kinderen als volwassenen.
  Door vaccinatieprogramma’s worden ernstige ziekten voorkomen en zo draagt de wet bij aan het bevorderen van de volksgezondheid.

  Gezondheidsadvies

  Naast medische behandelingen verstrekken wij ook uitgebreid gezondheidsadvies. We bespreken levensstijlfactoren zoals dieet, lichaamsbeweging en stress management, om uw gezondheid en welzijn te optimaliseren. Ons doel is om samen met u te kijken naar uw gezondheid en samen beslissingen te nemen over wat bij u past.

  Welkom bij huisartsenpraktijk Amsterdamse Bos

  In onze huisartsenpraktijk ontvangt u niet alleen medische zorg voor specifieke klachten, maar kunt u ook rekenen op een complete benadering van gezondheidszorg. Onze huisartsen zijn uw vertrouwde adviseurs en zetten zich in voor het bevorderen van preventieve zorg, routinematige controles, vaccinaties en gezondheidsadvies.
  Wij verwelkomen u graag in onze moderne praktijk aan het Amsterdamse Bos.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00