Spoedgevallen bij onze Huisartsenpraktijk

Bij onze huisartsenpraktijk staan uw gezondheid en welzijn voorop, en we begrijpen dat er momenten kunnen zijn waarop u dringend medische hulp nodig heeft. Hier is wat u kunt verwachten en hoe u contact met ons kunt opnemen bij spoedgevallen.

Maak een afspraak

  Vaste Huisarts
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Wat is een spoedgeval?

  Een spoedgeval is een situatie waarbij direct medisch ingrijpen vereist is om ernstige schade aan uw gezondheid te voorkomen. Dit omvat zaken zoals ernstige verwondingen, plotselinge hevige pijn, ademhalingsproblemen, hartklachten, bewustzijnsverlies, ernstige allergische reacties of andere levensbedreigende symptomen.

  Wat te doen bij een spoedgeval:

  Bij levensbedreigende situaties, zoals ernstige verwondingen, hartaanvallen, beroertes of ademhalingsproblemen, bel onmiddellijk het alarmnummer 112 voor professionele hulp.

  Bij dringende, maar niet-levensbedreigende situaties: Neem direct contact met ons op via ons spoednummer +31 (0) 20 – 641 65 66. U wordt met voorrang behandeld.

  Tijdens praktijkuren: Als u tijdens onze reguliere openingstijden een spoedafspraak nodig heeft, bel ons dan op +31 (0) 20 – 641 65 66 en laat ons weten dat het om een spoedgeval gaat. We zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te zien.

  Buiten praktijkuren: In geval van spoed buiten onze openingstijden, neem contact op met de huisartsenpost op 088 – 00 30 600. Ervaren artsen staan klaar om u te helpen.

  Wat u kunt verwachten bij een spoedbezoek?

  Bij spoedbezoeken streven we ernaar om u snel en effectief te behandelen. U wordt met voorrang gezien door onze deskundige artsen. We zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en uw gezondheid te waarborgen.

  Bij onze huisartsenpraktijk staan we altijd voor u klaar, ook in noodsituaties. Uw welzijn is onze prioriteit, en we zijn er om u de beste zorg te bieden wanneer u dat het meest nodig heeft. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij spoedgevallen en al uw vragen te stellen. Wij streven ernaar u zo goed en effectief als mogelijk te helpen.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00