Welkom bij het Spreekuur van Huisartsenpraktijk Amsterdamse Bos

Bij Huisartsenpraktijk Amsterdamse Bos staan wij voor u klaar om de best mogelijke zorg te bieden. Een belangrijk onderdeel van onze zorg is het spreekuur, waarin u terecht kunt voor medische hulp, advies of onderzoek. Hieronder vindt u nuttige informatie over wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek aan het spreekuur en hoe u contact kunt leggen met onze praktijk om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

  Vaste Huisarts
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Het Spreekuur: Wat kunt u verwachten?

  Het spreekuur is bedoeld voor consultaties en vragen rondom uw gezondheid, waarmee de huisarts u kan helpen. Tijdens uw bezoek zal de huisarts luisteren naar uw klachten, vragen stellen om uw situatie beter te begrijpen en eventueel lichamelijk onderzoek uitvoeren. Er kan een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden besproken.

  Enkele tips om uw spreekuurbezoek vlot te laten verlopen:

  Maak een afspraak: Om het spreekuur te bezoeken, moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch of online via onze website. In spoedgevallen kunt u altijd direct contact met ons opnemen.

  Bereid u voor: Schrijf uw symptomen en vragen op, zodat u niets vergeet tijdens uw afspraak. Breng ook een lijst mee van de medicijnen die u gebruikt.

  Tijd en geduld: We streven ernaar om op tijd te beginnen, maar soms kunnen noodgevallen zorgen voor vertragingen. We vragen om uw begrip en geduld in dergelijke situaties.

  Privacy: Alles wat u met de huisarts bespreekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Uw privacy is voor ons van het grootste belang.

  Afspraak maken spreekuur

  U kunt een afspraak maken door te bellen naar +31 (0) 20 – 641 65 66, via het contactformulier op onze website of de Uw Zorg Online App. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar op +31 (0) 20 – 641 65 66.

  Andere praktische zaken

  Naast het maken van een afspraak, kunt u ook contact met ons opnemen voor herhaalrecepten, vragen over verwijzingen naar specialisten en andere niet-dringende zaken. U kunt ons bereiken via:

  Telefoon: +31 (0) 20 – 641 65 66
  E-mail: info@healthcenteramsterdamsebos.nl
  Online: huisarts.healthcenteramsterdamsebos.nl/

  Ons toegewijde team staat voor u klaar om u de beste zorg te bieden tijdens uw bezoek aan het spreekuur. Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw gezondheid te behouden en te verbeteren.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00