Ons Zorgaanbod

Onze huisartsenpraktijk is jouw eerste aanspreekpunt bij gezondheidsklachten. Wij beoordelen je symptomen, schrijven medicatie uit of verwijzen je naar een specialist voor verdere behandeling. Ook verrichten we kleine medische handelingen. Hieronder een overzicht waarvoor je bij ons terecht kan.

Maak een afspraak

  Vaste Huisarts
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Algemene Zorg:

  Onder onze algemene zorg valt een breed scala aan medische aandoeningen en gezondheidsproblemen, waaronder verkoudheid, griep, huidproblemen, allergieën, spijsverteringsproblemen en meer.

  Onze huisartsen zijn uw eerste aanspreekpunt voor preventieve zorg, routinematige controles, vaccinaties en gezondheidsadvies.

  Chronische Zorg:

  Wij bieden uitgebreide ondersteuning en begeleiding bij chronische aandoeningen zoals diabetes, hypertensie, astma en hartziekten. We helpen u uw gezondheid op lange termijn te begeleiden.

  Kleine medische ingrepen:

  Onze huisartsen voeren kleine medische ingrepen uit, zoals het verwijderen van moedervlekken, wratten, ingegroeide teennagels en het hechten van wonden.

  Laboratoriumtests en Diagnostiek:

  We bieden diagnostische diensten, waaronder bloedonderzoeken, urineonderzoek en ECG’s om medische aandoeningen te identificeren en te monitoren.

  Verwijzing naar Specialisten:

  Als uw gezondheidsklachten specialistische zorg vereisen, verwijzen we u door naar gekwalificeerde specialisten in ons netwerk. We zullen u begeleiden en ondersteunen gedurende het hele proces.

  Preventieve Gezondheidszorg:

  Onze huisartsen spelen een actieve rol in het bevorderen van preventieve gezondheidszorg. We bieden vaccinaties, screenings en gezondheidsadvies om uw welzijn te bevorderen.

  Wij geloven in het opbouwen van een vertrouwensrelatie met u als patiënt. We luisteren naar uw zorgen en nemen de tijd om uw gezondheid te begrijpen, zodat we de best mogelijke zorg kunnen bieden.

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u gezondheidsproblemen heeft of vragen heeft over onze diensten. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw gezondheid op de eerste plaats te zetten. Uw welzijn is onze prioriteit.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00