Ontdek Thuisarts.nl

Thuisarts.nl is een betrouwbare website die speciaal is ontworpen om u te voorzien van heldere en begrijpelijke informatie over gezondheidskwesties. Of u nu op zoek bent naar informatie over symptomen, behandelingen, preventie of advies over uw gezondheid, Thuisarts.nl is er om u te ondersteunen.

Maak een afspraak

  Vaste Huisarts
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Wat kunt u verwachten van Thuisarts.nl?

  Begrijpelijke Informatie
  Thuisarts.nl biedt medische informatie in eenvoudige taal. Dit maakt het toegankelijk voor u om uw gezondheidsklachten te begrijpen.

  Betrouwbaarheid
  De informatie op Thuisarts.nl wordt regelmatig bijgewerkt en gecontroleerd door medische experts. U kunt erop vertrouwen dat u nauwkeurige en actuele informatie krijgt.

  Advies voor Zelfzorg:
  Thuisarts.nl geeft praktische tips en advies over zelfzorg. U kunt hier informatie vinden over hoe u bepaalde gezondheidsproblemen kunt behandelen of verlichten zonder direct medische hulp te zoeken.

  Voorbereiding op het Artsenbezoek
  Als u een afspraak heeft bij onze huisartsenpraktijk, kan Thuisarts.nl u helpen om goed voorbereid te zijn. U kunt informatie vinden over veelvoorkomende aandoeningen, symptomen en mogelijke vragen die u aan de arts kunt stellen.

  Hoe ondersteunt Thuisarts.nl onze praktijk?

  Door thuisarts.nl te raadplegen voordat u contact met ons opneemt, bent u beter geïnformeerd over uw gezondheidsklachten.

  Dit helpt ons om efficiënter te werken en u de best mogelijke zorg te bieden. Thuisarts.nl is een waardevolle bron van informatie die u kunt raadplegen om meer te weten te komen over uw gezondheid en gezondheidsklachten.

  Het stelt u in staat om zelfbewuster met uw gezondheid om te gaan en ondersteunt ons als huisartsenpraktijk in het bieden van de beste zorg.

  Aarzel niet om deze website te verkennen en er gebruik van te maken wanneer u vragen heeft over uw gezondheid.

  Afspraak maken spreekuur

  U kunt een afspraak maken door te bellen naar +31 (0) 20 – 641 65 66, via het contactformulier op onze website of de Uw Zorg Online App. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar op +31 (0) 20 – 641 65 66.

  Andere praktische zaken

  Naast het maken van een afspraak, kunt u ook contact met ons opnemen voor herhaalrecepten, vragen over verwijzingen naar specialisten en andere niet-dringende zaken. U kunt ons bereiken via:

  Telefoon: +31 (0) 20 – 641 65 66
  E-mail: info@healthcenteramsterdamsebos.nl
  Online: huisarts.healthcenteramsterdamsebos.nl/

  Ons toegewijde team staat voor u klaar om u de beste zorg te bieden tijdens uw bezoek aan het spreekuur. Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw gezondheid te behouden en te verbeteren.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00