Preventieve gezondheidszorg

Bij Huisartsenpraktijk Amsterdamse Bos geloven we sterk in het belang van preventieve gezondheidszorg om ziekten te voorkomen en uw gezondheid te bevorderen. We streven ernaar om samen met u een gezonde levensstijl te bevorderen en eventuele gezondheidsrisico’s vroegtijdig te identificeren. We leggen u graag meer uit over de preventieve zorgdiensten die wij leveren.

Maak een afspraak

  Vaste Huisarts
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Preventieve zorgdiensten

  Periodieke gezondheidscontroles:

  Onze huisartsen nemen regelmatig de tijd om uw algehele gezondheid te beoordelen. Tijdens deze periodieke controles meten we onder andere uw bloeddruk, cholesterolniveaus en controleren we uw BMI. Deze controles helpen bij het identificeren van potentiële risicofactoren voor aandoeningen zoals hart- en vaatziekten.

  Vaccinaties en immunisaties:

  We bieden een uitgebreid scala aan vaccinaties om u en uw gezin te beschermen tegen infectieziekten. Van griepprikken tot vaccinaties voor reizen naar exotische bestemmingen, wij zorgen ervoor dat u optimaal beschermd bent.

  Leefstijladvies:

  Onze zorg gaat verder dan het behandelen van ziekten; we willen u helpen een gezonde levensstijl te leiden. Onze artsen geven advies over voeding, lichaamsbeweging en stressmanagement om uw algehele welzijn te bevorderen.

  Stoppen met roken programma’s:

  Roken is een belangrijke risicofactor voor veel gezondheidsproblemen. Als u overweegt te stoppen met roken, staan onze huisartsen klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij dit proces.

  Screeningsonderzoeken:

  Voor bepaalde aandoeningen, zoals diabetes en kanker, bieden wij screeningsonderzoeken aan om vroegtijdig eventuele problemen op te sporen. Vroegtijdige detectie vergroot de kans op een succesvolle behandeling aanzienlijk.

  Mental health support:

  Uw geestelijke gezondheid is even belangrijk als uw lichamelijke gezondheid. Onze huisartsen bieden ondersteuning en verwijzen indien nodig door naar specialisten voor psychologische zorg.

  Preventieve gezondheidszorg bij huisartsenpraktijk Amsterdamse Bos

  Door actief deel te nemen aan preventieve gezondheidszorg, werken we samen aan een gezonde toekomst.
  Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een preventieve gezondheidscheck. Uw welzijn staat bij ons centraal!

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00