Laboratoriumtests en diagnostiek

Huisartsenpraktijk Amsterdamse Bos biedt een breed scala aan laboratoriumtests en diagnostische diensten aan. Deze diensten helpen bij het identificeren, monitoren en begrijpen van medische aandoeningen, waardoor we samen met u de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Maak een afspraak

  Vaste Huisarts
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Bloedonderzoeken

  Onze praktijk voert uitgebreide bloedonderzoeken uit om een diepgaand inzicht te krijgen in uw gezondheid. Dit omvat het meten van verschillende bloedparameters zoals cholesterol niveaus, bloedsuikerspiegel, leverfunctie, nierfunctie en bloedbeeld.
  Deze tests helpen bij het identificeren van mogelijke afwijkingen en vormen een belangrijk onderdeel van preventieve zorg.

  Urineonderzoek

  Wij bieden urineonderzoeken aan om verschillende aspecten van uw gezondheid te beoordelen, zoals nierfunctie, glucosegehalte en de aanwezigheid van infecties. Urineonderzoek is een belangrijk diagnostisch instrument dat ons helpt om vroegtijdig potentiële gezondheidsproblemen op te sporen.

  ECG (elektrocardiogram)

  Onze praktijk voert elektrocardiogrammen uit om de elektrische activiteit van het hart in kaart te brengen. Dit is van vitaal belang bij het identificeren van hartaandoeningen, hartritmestoornissen en andere cardiovasculaire problemen.

  Een ECG stelt ons in staat om snel en accuraat te beoordelen hoe goed uw hart functioneert, wat van groot belang is voor het succes van behandelingen.

  Overige diagnostische diensten

  Naast bloedonderzoeken, urineonderzoek en ECG’s bieden wij een breed scala aan aanvullende diagnostische diensten aan.
  Dit omvat onder andere beeldvormende onderzoeken zoals röntgenfoto’s en echografie, om een nog gedetailleerder beeld van uw gezondheidstoestand te verkrijgen.

  Laboratoriumtests en diagnostiek bij Huisartsenpraktijk Amsterdamse Bos

  Onze huisartsen en ons netwerk staan klaar om u te begeleiden door het diagnostische proces en eventuele vragen te beantwoorden die u mogelijk heeft.

  We streven ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden, ondersteund door geavanceerde laboratoriumtests en diagnostische diensten.

  Uw gezondheid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om u te ondersteunen met goede diagnostiek die een duurzame gezondheid ondersteunt.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00