Kleine medische ingrepen

Heeft u een kleine medische klacht waarover u zich zorgen maakt? In onze praktijk stellen wij diagnoses en kunt u terecht voor kleine medische ingrepen. Denk hierbij aan het verwijderen van moedervlekken, wratten, ingegroeide teennagels, het hechten van wonden en meer. Neem bij vragen hierover contact met ons op om uw situatie te bespreken.

Maak een afspraak

  Vaste Huisarts
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Breed aanbod medische ingrepen

  U kunt bij ons terecht voor vele aandoeningen, die met een kleine medische ingreep te verhelpen zijn. Voor huidaandoeningen bijvoorbeeld voeren we kleine chirurgische ingrepen uit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van ongewenst vocht en vetbultjes [cysten en lipomen] in de huid.

  In onze praktijk bieden we ook deskundige zorg bij oorproblemen, variërend van het verwijderen van oorsmeer tot het behandelen van oorontstekingen. Onze huisartsen nemen de tijd om naar uw klachten te luisteren en deze te verminderen of verhelpen.

  Voor vrouwen bieden wij diensten zoals het plaatsen van spiraaltjes, waarbij wij streven naar een comfortabele en zorgvuldige procedure om te voldoen aan uw specifieke behoeften op het gebied van anticonceptie.

  Vragen over een kleine medische klacht?

  Bij Huisartsenpraktijk Amsterdamse Bos staat uw welzijn voorop. Wij combineren medische expertise met een persoonlijke benadering, waardoor u zich op uw gemak voelt tijdens elke stap van uw behandeling of ingreep.

  Heeft u een klacht of vermoedens van een kleine aandoening? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Er is een goede kans dat wij u in onze praktijk kunnen helpen.

  Uw gezondheid is onze prioriteit, en wij staan klaar om u de beste zorg te bieden.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00