Chronische aandoeningen

Chronische aandoeningen vereisen doorlopende zorg. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning en begeleiding bij aandoeningen als diabetes, hypertensie, astma en hartkwalen.
Ons doel is om de symptomen van deze aandoeningen te stabiliseren en u te helpen te helpen aan een duurzame gezonde levensstijl. Wij informeren u graag over de diverse aspecten van onze chronische zorg en hoe wij u ondersteunen naar een betere gezondheid.

Maak een afspraak

  Vaste Huisarts
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Huisarts, Fysio en Tandarts onder 1 dak
  Direct terecht
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid
  Goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

  Persoonlijke begeleiding

  Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij de behandeling van chronische aandoeningen. Elke patiënt is uniek, en daarom stellen wij samen met u een individueel behandelplan op.

  Onze huisartsen nemen de tijd om uw medische geschiedenis te begrijpen, uw levensstijl te evalueren en uw specifieke behoeften in kaart te brengen. Door grondige analyse kunnen we een op maat gemaakt behandelingsplan ontwikkelen dat rekening houdt met uw persoonlijke omstandigheden.

  Informatie en zelfzorg

  Wij geloven sterk in de kracht van goede informatie als het gaat om het beheer van chronische aandoeningen. Wij voorzien u van begrijpelijke informatie over uw aandoening, behandelopties en gezonde levensstijlkeuzes.
  We moedigen zelfzorg aan, waarbij we u de tools en kennis geven om actief mee te werken aan uw zorg en gezondheid.

  Coördinatie van zorg

  Een complete aanpak is belangrijk bij het beheer van chronische aandoeningen. Onze huisartsenpraktijk streeft naar een goede organisatie van uw zorg, waarbij verschillende zorgverleners samenwerken om uw gezondheid op peil te houden.

  Dit omvat regelmatige vervolgafspraken, monitoring van uw gezondheid en het aanpassen van het behandelplan indien nodig. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed gesteund en begeleid voelt in uw zorgtraject.

  Verbetering van uw gezondheid

  Gezondheidsomstandigheden en behoeften kunnen in de tijd veranderen. Daarom hechten we veel waarde aan aanpassing van uw behandelplan als dat tot verbeteringen leidt.
  Ons team houdt regelmatig overleg om uw voortgang te bespreken, en we moedigen open communicatie aan, zodat eventuele zorgen of vragen direct kunnen worden aangepakt.

  Chronische zorg bij Huisartsenpraktijk Amsterdamse Bos

  In onze huisartsenpraktijk zijn we vastbesloten om u uitgebreide ondersteuning te bieden bij het beheer van chronische aandoeningen. Door middel van persoonlijke begeleiding, goede informatie, coördinatie van zorg en continue verbetering streven we ernaar uw gezondheid op lange termijn te bevorderen.

  Uw welzijn staat bij ons voorop, en we zijn toegewijd aan het leveren van zorg die niet alleen gericht is op symptoombestrijding, maar op het creëren van een sterke en duurzame basis voor een gezonde toekomst.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00